vanaf

donderdag
10 nov
2022

tot en met

zondag
20 nov
2022
Restaurantweek Amstelveenz
Ouderkerkerlaan 1 , 1185 AB   Amstelveen

Event info

Het doel van deze nieuwe restaurant-10-daagse is om mensen kennis te laten maken met de grote variëteit aan smaken die Amstelveen op culinair gebied rijk is, maar natuurlijk ook om  de lokale restaurants en eetcafés een extra steun in de rug te bieden na de langdurige coronaperiode.

WANNEER

De eerste editie van de Smaken van Amstelveen wordt gehouden van donderdag 10 november tot en met zondag 20 november 2022.  Na zeven zeer succesvolle edities van de AmstelveenZ Restaurantweek in de afgelopen jaren, kan je tijdens deze vernieuwde 10-daagse meer restaurants dan ooit in Amstelveen ontdekken tegen gereduceerd tarief. De deelnemende restaurants (ook wel de smaakmers!) hanteren afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de menu’s aangepaste menuprijzen van € 27,50,  € 37,50 of € 47,50 per persoon.

VASTE PRIJZEN

Het concept van De Smaken van Amstelveen is net zo eenvoudig als de AmstelveenZ Restaurantweek. tijdens deze culinaire tiendaagse serveren restaurants minimaal een driegangendiner of een driegangenlunch tegen gereduceerd tarief. Waar het ene restaurant een speciaal verrassingsmenu heeft samengesteld voor de Samken van Amstelveen, zijn er ook restaurants die een vastgesteld fabelachtig menu presenteren, of je misschien à la carte laten dineren of lunchen voor een vast bedrag!

RESERVEREN DOE JE ZO

Wil je lekker uit eten tijdens deze lokale 10-daagse? Voor De Smaken van Amstelveen kan je uitsluitend reserveren via de website www.desmakenvanamstelveen.nl bij een van de deelnemende restaurants. Zodra je een reservering hebt  gedaan ontvang je een bevestiging pr e- email. Let op: reserveren gaat op basis van beschikbaarheid. In het verleden is gebleken dat de tafels bij diverse restaurants letterlijk wegvliegen, dus het is raadzaam ruim op tijd te reserveren!

GA NAAR WWW.DESMAKENVANAMSTELVEEN.NL

Sinds eind oktober staat de website www.desmakenvanamstelveen.nl live: je kan dus al reserveren bij je favoriete restaurant. Je kan natuurlijk ook terecht op de website www.amstelveenzrestaurantweek.nl om verwarring te voorkomen.

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld