vanaf

vrijdag
03 apr
2020

tot en met

maandag
13 apr
2020
Gusto Amstelveen
Dorpsstraat 84, 1182 JG   Amstelveen

Event info

Bij de restaurants Gusto World of Pizza in Amstelveen en Napa Italia in Ouderkerk aan de Amstel kan een speciale Paasbrunch worden besteld voor de naderende Paasdagen. De Paasbrunch is, in samenwerking met AmstelveenZ, online te bestellen voor € 18,75 (p.p.) via de website van AmstelveenZ.nl en wordt in Amstelveen, Aalsmeer (Nieuw Oosteinde), Ouderkerk- en Nes aan de Amstel aan huis bezorgd door Gusto World of Pizza en Napa Italia.

De speciale, Italiaanse paasbrunch, wordt met de grootste zorg voor hygiëne en volgens de geldende coronamaatregelen samengesteld en bezorgd door de teams van Gusto/Napa  en keurig voor de deur afgegeven, naar keuze op Eerste (zondag 12 april) of Tweede Paasdag (maandag 13 april) tussen 09.00 en 12.00 uur (ochtend). Betaling geschiedt digitaal vooraf: u betaalt bij uw bestelling direct online.

Bij uw geleverde bestelling krijgt u bovendien een 10%-kortingsvoucher voor het afhalen van een pizza bij Gusto of Napa tot en met 28 april 2020.

De Paasbrunch (€ 18,75 p.p.) bestaat uit:

- 250ml jus d’orange

- hardgekookt eitje

- 1x focaccia

- 2x panino

- Beleg: burrata, gerookte zalm, parmaham, boter

- Tiramisu

Inclusief 10 procent kortingsvoucher voor het afhalen van pizza bij Gusto of Napa t/m 28 april 2020.

Gusto, Napa en AmstelveenZ wensen u ondanks alles fijne Paasdagen, thuis in uw eigen omgeving. Klik op de onderstaande link om te bestellen. Eet smakelijk!

https://ticket.amstelveenz.nl/evenement/03-04-2020/2de-paasdag-brunch-gusto-en-napa-thuisbezorgd.html

Tickets

Een moment geduld alstublieft

Uw tickets worden opgehaald. U staat op een wachtlijst.

Een moment geduld